Tjänster & pris

Prislista 2024

Oavsett val av behandling

30 minuter: 500 SEK

45 minuter: 700 SEK

60 minuter: 900 SEK

75 minuter: 1200 SEK

Reseersättning: 32 SEK/mil

Hos mig kan du även köpa Holistics produkter, kristaller, örter, homeopatmediciner, Bachdroppar, med mera.

Tjänster

för Hälsa & friskvård

Medicinsk laser

Hälsa & Friskvård

Genom att använda avancerad laserbehandling kan vi erbjuda skonsam och effektiv smärtlindring samt återhämtning och halvera läkningstiden för en rad olika tillstånd, från idrottsrelaterade skador till kronisk smärta.

Upplev det kraftfulla resultatet av modern medicinsk teknik kombinerad med skräddarsydd terapeutisk omsorg.

Healing

Hälsa & Friskvård

Healing är beröring till kropp och själ. Genom rörelse i tanke, ord och handling förmedlas energi. Det är en uttrycksform för andlig energi. Healing initierar läkeprocesser inom individen. I sin djupaste form är healing förståelse, medmänsklighet, tolerans och kärlek.

Arbets- och idrottsskador

Hälsa & Friskvård

Oavsett idrott eller arbete vi valt i livet så belastar vi våra kroppar. Smärta, förslitningar, inflammationer, frakturer och stress är en del som kroppen upplever. Olika tekniker, som bland annat medicinsk laser, massage, kinesiotejping, homeopati, kan jag vara till din hjälp med smärtlindring och läkning.

Kinesiotejping

Hälsa & Friskvård

En specialiserad teknik som utvecklades i Japan 1979 av kiropraktor Dr. Kenzo Kase. Den används för att stödja muskler och leder samt förbättra rörelseomfånget. Genom att applicera elastiska tejpningar på specifika områden kan kinesiotejpning hjälpa till att minska smärta, förbättra stabilitet och främja läkning vid skador.

Hypnos och tidigare liv-terapi

Hälsa & Friskvård

Hypnos och tidigare liv-terapi kan vara till hjälp för att komma åt stress, oro, bryta mönster, blockeringar och få bort oönskade beteenden. Både från tidigare liv men också från detta liv.

Svensk klassisk massage

Hälsa & Friskvård

Genom användning av olika massagetekniker, inklusive knådningar, strykningar och tryckpunkter, syftar vi till att lindra muskelspänningar, förbättra cirkulationen och minska stress.

Coaching

Hälsa & Friskvård

Med utbildning inom coaching, ledarskap, samtalsmetodik och medial coachingterapi vägleder och coachar jag dig från där du befinner dig för att nå de mål du önskar, få de svar du behöver, eller se det vägval du behöver komma fram till.

Meditation

Hälsa & Friskvård

Meditation kan spåras flera tusen år bakåt i tiden och innebär en kroppslig och mental avslappning. Syftet är att stilla sitt sinne. Det kan ge ökat välbefinnande, minska stress och påverka blodtrycket positivt. Meditation innebär även att lyssna inåt.

Homeopati

Hälsa & Friskvård

Similia Similius Curentur

Homeopati är en 250-årig medicinsk behandlingsmetod som utgår från grundtanken att varje organism har en inneboende förmåga till självläkning. Grundtanken i homeopatin är att med olika medel stimulera kroppens självläkande förmåga.

Målet är alltid en varaktig och hållbar bot – aldrig ett livslångt medicinerande. Fler än 500 miljoner människor söker homeopatisk vård varje år och då är inte spädbarn, yngre barn samt djur inräknat.

Homeopatiska medel kallas ibland för naturmediciner men de är av Läkemedelsverket klassade som Homeopatiska läkemedel.

Homeopatin är en läkekonst som arbetar med att lika läker lika genom rena, miljövänliga och biverkningsfria läkemedel.

Tjänster

Traditionell kinesisk medicin

Öronakupunktur

Traditionell kinesisk medicin

Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) har rötter som går minst fyratusen år tillbaka. En del av akupunkturens grunder finns beskrivna i kinesiska texter som är äldre än 2000 år. De handlar till största delen om behandling med örter och kroppsakupunktur, men de nämner även öronens betydelse vid diagnostik och behandling.

Öronakupunktur är en del av den traditionella kinesiska medicinens behandlingsmetoder, där punkter i örat stimuleras för att ge effekt i andra delar av kroppen. Genom att påverka en bestämd punkt i örat som motsvarar och står i relation till ett visst organ, en kroppsdel eller funktion kan man förebygga sjukdomar, behandla sjukdomar och ge smärtlindring. Denna behandling är en fristående behandlingsmetod som kan kombineras med övriga behandlingar som tex healing, massage, medicinsk laser. Ger smärtlindring och frigör energi.

Koppning

Traditionell kinesisk medicin

I Kina är även koppning en del av akupunkturbehandlingen. Koppor av glas fästs på huden genom att man först bränt bort syret i koppen. Genom att vakuum då bildas sugs koppen fast.

Kopporna placeras över akupunkturpunkter som då påverkar energiflödet.

Koppning ökar effektivt cirkulation av blod och lymfvätska. Bidrar till en ökad blodgenomströmmning i hud och muskler.

Moxa

Traditionell kinesisk medicin

I kinesisk medicin räknas moxabränning in i begreppet akupunkturbehandling. Moxa är en ört, släkt med vår gråbo som används flitigt inom den  traditionella kinesiska medicinen. Moxa kan bland annat användas i form som en cigarr som tänds och hålls över en akupunkturpunkt för att värma punkten.

Moxa används bland annat vid så kallade ”kalla” sjukdomar, exempelvis reumatisk värk som blir sämre av kyla.

Akupressur

Traditionell kinesisk medicin

Akupressur är en teknik som används i den traditionella kinesiska medicinen. Där man stimulerar och påskyndar läkning genom att trycka med fingrar på bestämda akupunkturpunkter

Laserakupunktur

Traditionell kinesisk medicin

Akupunkturpunkter behandlas med medicinsk laser istället för nålar, moxa, koppor eller akupressur. Behandlingen är helt smärtfri.

Örtmedicin

Traditionell kinesisk medicin

Örtmedicin/Fytoterapi innebär att man behandlar och förebygger sjukdomar med läkeväxter. Behandling med läkeväxter tillhör den äldsta formen av läkekonst. Ingen medicinsk behandlingsform har så långvarig erfarenhet att falla tillbaka på. Det är en läkekonst som har används i tusentals år för att behandla en mängd olika hälsotillstånd; allt från akuta till kroniska, till det mer vanliga kroniska problem.

Chi-massage

Traditionell kinesisk medicin

Massagen följer kroppens akupunktursystem och energibanor. Denna behandling ger en djup, frigörande och avslappnande samt smärtlindrande effekt. Startar läkeprocesser på flera nivåer. Fysiskt, psykiskt och emotionellt.

Tjänster

för djur

Laserbehandling djur

Djur

Som utbildad Hästterapeut och Hästakupunktör har jag valt att till största del använda medicinsk laser för läkning och lindring för djuren.

Laserbehandlingen är en smärtfri behandling. Oftast blir djuret mycket avslappnat då endorfiner och oxytocin frisätts i kroppen, vilket ger smärtlindring, läkning och en känsla av välbehag.

Djur-kommuniktation

Djur

Genom telepatisk djurkommunikation kan ditt djur förmedla sig genom bilder, ord eller känslor. Telepati definierar en förmåga att känna av en annan varelse över avstånd. Det är en kontakt med/till en annan själ. Man kan beskriva det som en intelligens men ändå icke-tänkande, en vetskap om vad en annan varelse känner, tänker och upplever.

Djur kommunicerar inte bara genom kroppsspråk, utan också genom direkta tankar, känslor, mentala bilder och avsikter.

Tidsbokning

Vardagar 08.00-10.00. Övrig tid via sms.

073 332 02 36